O Seminaru - Internet marketing – neka Google radi za Vas

Da li biste htjeli imati radnika koji radi 24/7/365, ne traži bolovanje, godišnji odmor ni slodobne dane? Sve podatke koje prikupi na tržištu prenese vam činjenično i bez subjektivnosti? Prodaje prema učinku - koliko platiš, toliko radi. I uz sve to može raditi u bilo kojoj državi svijeta?

Ako je to prihvatljivi radnik, Google AdWords je idelan za Vas.

Sadržaj seminara:

- Uvod - kako nas je internet promijenio

Tehnologija je bitno uticala na naše ponašanje, pa čak i na način kako idemo na WC. Upoznajte novog korisnika / sebe)

- Koje su mogućnosti internet marketinga

Internet marketing ima niz oblika koji mogu pomoći u poslovanju svake kompanije /političke partije / banke / organizacije. Pokazaće se kako u pretraživačui Google ponuditi svoj proizvod / uslugu u pravo vrijeme, pravoj osobi s pravom porukom. Neće se obrađivati mail marketing, niti društveni mediji, ali to ne znači da naučeno neće biti primjenjivo i tamo.

- Postavljanje Google AdWords kampanje u pretraživaču

Naučićete otvoriti AdWords račun i pokrenuti svoju prvu kampanju u Google AdWords sistemu.

- Koji podaci se mjere

Kratka demonstracija nekoliko osnovnih povratnih podataka (metrika) koji mogu bitno uticati na strategiju oglašavanja.

Predavač

Krešimir Mišak

Miroslav Varga je najstariji GCT (Google Certified Trainer) u Google Adriatics regiji, a možda i na svijetu. Ima iskustvo rada na hiljadama AdWords kampanji. Jedan je od nekolicine u regionu koji posjeduje sve Google AdWords i Google Analytics certifikate. Vjerojatno je jedini je Google AdWords djed (GAD) na svijetu. Računari i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Na duhovit, zanimljiv, dinamičan i pristupačan način, prenosi svoje ogromno znanje i iskustvo polaznicima. Poslije njegovih predavanja vam se mijenja način razmišljanja i otvaraju novi vidici za dalji rad. Jedan je od najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja Internet marketinga s hiljadama reference zadovoljnih polaznika i naručilaca projekata. Njegova predavanja najbolje su opisali polaznici:

„.. pa ja sam sve razumio što mi je taj čovjek rekao, a bojao sam se da neću moći pratiti...“

“…ne mogu vjerovati da mi je sve jasno…“

Miroslav Varga održao je na stotine predavanja i radionica iz Google AdWordsa i web-marketinga s jasnom logikom i vizijom: „Kompanije ulažu milioune kako bi informacija o njihovim proizvodima došla do kupaca, a jedini marketinški kanal prisutan 24 h globalno je web”.

Miroslav uživa razgovarati o web-marketingu prije seminara, na kafe pauzama i nakon edukacije, u nadi da će vas ta ideja i Google AdWords pratiti kao što i on nju prati već čitavih petnaest godina. Možda je zato jedan od najnagrađivanijih predavača i stručnjaka iz područja web-marketinga na našim prostorima, jer uživa u svakom trenutku u prenošenju Google AdWords mantre na druge (da nabrojimo samo neke: Prvi od TOP5 predavača koje je izabrala publika na konferenciji „Web: Strategija 16.“, dobitnik Zlatne nagrade u kategoriji Web-poslovanje za projekt „Vanity“, prvi od top 5 predavača konferencije Web: Strategija 2015., prvi od pet top predavača na konferenciji Weeboo 100% turizam 2014 i mnoge druge).

Miroslav je vrlo direktan u komunikaciji s polaznicima i voli problemima pristupati na praktičan način – brzo, efikasno i realistično (po mogućnosti uz što manje troškove). Odgovore na Vaša pitanja dobićete bez okolišanja i s ekspertizom od preko 10.000 sprovedenih AdWords kampanja i petnaestak godina iskustva u području kreiranja i sprovođenja marketinških kampanja putem Gogle AdWordsa.

• više od 2.000 sati održanih edukacija

• više od 10.000 AdWords kampanji

• više od 250 predavanja/seminara/radionica

• više od 5000 polaznika

Ako se bavite digitalnim marketingom, a do vrhunskih AdWords kampanja Vam nedostaje samo malo ovo je seminar za Vas. Naučićete ispravno kreirati svoje oglasne kampanje kroz strukturirani proces, a bavićemo se i primjerima prakse. Saznaćete što je novo u Google-ovom AdWords sistemu koji se ažurira stotinama puta godišnje. Podučićemo Vas dobro čuvanim „tajnama" zanata i dati mnoštvo praktičnih savjeta koji su rezultat dugogodišnje prakse našeg predavača, ali i grešaka koje su već napravljene.

Kome je seminar namijenjen?

Iz programa seminara izdvajamo:
• Menadžerima marketinga koji bi htjeli iskoristiti Google alate internet marketinga u svojim kompanijama,
• Zaposlenima u prodaji i marketingu,
• Vlasnicima i direktorima malih i srednjih poduzeća,
• Budućim i sadašnjim preduzetnicima,
• Svima koji žele unaprijediti svoj posao i/ili povećati prihode od prodaje,
• Studentima (ekonomije, menadžemeta, računara).

Za praćenje i primjenu vještina naučenih na treningu dovoljno je da ste do sada barem nešto guglali.